Despre noi

Clubul Sportiv "Dragon" Bucuresti,

cu denumirea anterioara Asociatia Sportiva "Dragon", functioneaza inca din anul 1993 pe cand, in cadrul A.S.K.R. (Asociatia Shotokan Karate-do România), ca toate cluburile din acea vreme, incerca sa formeze o miscare bine organizata a karate-ului in România. Impreuna cu celelalte cluburi din cadrul A.S.K.R. contribuie la fondarea departamentului W.S.K.F. (The World Shotokan Karate-do Federation) România, sub directa coordonare a lui sensei Hitoshi Kasuya, in cadrul Federatiei Române de Karate Traditional, unde, timp de mai multi ani, acesta isi desfasoara activitatea. In anul 1999 prin sentinta judecatoreasca nr.509/19.10 se obtine calitatea de persoana juridica a Asociatiei Sportive "Dragon", in baza legii nr 21/1924. In anul 2001 in baza legii Educatiei Fizice si Sportului nr. 69/2000, care abroga legea nr 24/1924, se modifica denumirea Asociatiei Sportive "Dragon", in Clubul Sportiv "Dragon" Bucuresti, denumire sub care functioneaza si astazi. In prezent C.S."Dragon" Bucuresti este afiliat la Federatia Romana de Karate in cadrul “Comisiei E.S.K.U.”, la Federaţia Română de Chanbara şi este fondator şi membru afiliat la Federaţia Romănă de Kaisendo. C.S."Dragon" Bucuresti este înregistrat la Ministerul finantelor cu C.I.F. nr.12424298 si la Registrul sportiv al M.T.S. cu C.I.S. nr. B/A2/00183/2001.

      C.S. "Dragon" Bucureşti are 3 secţii şi anume:

  • sectia Karate Shotokan;
  • sectia Kaisendo (sistem poliţienesc de autoaparare personală);
  • sectia Chanbara & Kobudo (mânuirea armelor neconvenţionale).

Locatiile salilor de antrenament



copii      In cadrul clubului activeaza copii de la cele mai mici varste (6 ani), si pana la persoane adulte de peste 40 ani, grupele de antrenament fiind formate in general in functie de categoria de varsta (copii, juniori si seniori) si nivelul de pregatire (incepatori si avansati). De practicile celor 3 sectii beneficiaza toti practicantii, indiferent de varsta, binenteles gradat, in functie de nivelul de pregatire.

 

      Faptul ca in cadrul clubului exista cele 3 sectii, permite sportivilor nostri sa participa la diferite competitii atat pe linie de karate, care este sectia de baza, cat si la alte competitii care se preteaza activitatilor desfasurate de celelalte secţii.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.