• cupa aur
  07 Mai, 2011

  Campionatul National S.K.I

  19 locuri I
 • cupa argint
  07 Mai, 2011

  Campionatul National S.K.I

  10 locuri II
 • cupa bronz
  07 Mai, 2011

  Campionatul National S.K.I

  12 locuri III
   

Generalitati

Kobudo - informatii generale

      Ko-Budo, înseamna “arte martiale vechi”, dupa “Dictionarul de arte martiale” a lui Louis Frederic. Aceasta denumire se da de fapt tuturor disciplinelor de arte martiale care folosesc armele neconventionale precum: nunchaku, tonfa, bo (baston lung), han-bo (baston scurt), tanto (cutit), sai, kama, boken (sabie de lemn), etc.

      În cadrul sectiei noastre de ko-budo se folosesc aproape toate armele neconventionale specificate mai sus, mai putin kama si saiul. Si aceste arme se afla pe agenda noastra de implimentare în programele de antrenament, într-un viitor apropiat. Cea mai uzitata însa dintre arme este nunchak-ul, fiind arma cea mai agreata de practicanti, de copii în special, fiind o arma cu o mare popularitate în rândul artele martiale.

Popularitatea acestei arme a dus în cadrul Federatiei de Ko-Budo, la care clubul nostru este afiliat, la introducerea ei, ca proba de concurs.

      Pentru o buna întelegere a ceea ce numin noi arme neconventionale, arme folosite în ko-budo, vom încerca pe scurt sa facem o prezentare a acestora.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.