• cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  descoperi frumusetea artelor martiale

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata cele mai interesante tehnici de Karate

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata cele mai eficiente tehnici de autoaparare

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata Nunchakul, arma folosita de Bruce Lee

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata sa lupti cu arme neconventionale

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  participa la competitii si demonstratii

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  dobandi seriozitate si disciplina

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  deveni curajos si plin de incredere in tine

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  capata o minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Incepatori

Kaisendo - Incepatorul Kaisendoka

Unul dintre conceptele cele mai valoroase ale filosofiei orientale este cristalizat de japonezi prin cuvântul "nyunan shin”- incepator. Traducerea termenului de începător, se referă la starea si capacitatea de receptivitate de deschidere si dorinta de învăţare, de acceptare a învăţăturilor din timpul antrenamentelor. "Minte nonreceptiva" ar putea fi bine adecvata cu termenul de "minte de incepator", aşa cum susţin multi dintre profesori, deoarece mulţi dintre studenţii incepatori au adesea noţiuni preconcepute care trebuie să se disipeze înainte de a învăţa.

Sistemul de artă marţială Kaisendo, apare din nevoia de a integra mai multe tehnici eficiente de arte de luptă într-un singur sistem de autoapărare, bazate pe principii fizice şi tehnice reale şi nu pe trucuri învăţate in mod frecvent în diferite Dojo, sau cursuri de autoapărare neoficiale-individuale.

Toate artele marţiale şi de luptă, sunt în sine pentru apărare, dar domeniul lor de aplicare şi scopul, este de multe ori adresat diferitelor forme de atac. Putem spune de exemplu ca un judoka foloseste o tehnica de apărare, dar care se adreseaza celor familiarizaţi cu tehnicile de aruncare. Tehnicile de Karate, Kick Boxing,sau de control articular din Aikido nu sunt familiarizate unui boxeor care cu siguranta nu invata box pentru autoaparare. Obiectivul acestuia este de a câştiga o luptă cu multe lovituri la sac si pentru a câştiga un titlu. În plus normele stabilite în acest sens, anihileaza posibilitatea de utilizarea a oricaror tehnici de arte martiale dure si uneori periculoase chiar daca sunt necesare unei situatii agresive, ci dimpotriva folosirea acelor tehnici eficiente si care duc la un raspuns imediat si adecvat situatiei in sine.

In Kaisendo tehnicile se bazează pe  Karate Jutsu, ramura din artele martiale specifica pentru relaţia sa cu apărarea şi nu ca un sistem sportiv precum Judo sau Karate. De aceea in sistemul Kaisendo s-a creat un regulament competitiv, aşa cum există în Jiu Jitsu, pentru a oferi practicantilor de arte martiale care abordeaza Kaisendo să-si pună în valoare învăţaturile din Dojo şi pentru a-si demonstra eficacitatea.

Sistemul nostru de arta martiala, a păstrat linia deschisă de mai sus, iar integrarea sa in conceptul sportiv, ofera posibilitatea oricarui practicant de a se intersecta in diverse concursuri de karate, judo sau jutsu Ju, deoarece învăţaturile din Kaisendo cuprind aceste arte martiale de bază si toate sunt preocupate de acelasi concept – stapanirea de sine.

De asemenea, credem că adevaratul specialist in artele martiale, se formează în lupta si confruntarea cu alti practicanti de arte martiale si din alte stiluri si nu atunci cand acesta se intrece cu un concurent din aceiasi arta martiala , cu aceleasi reguli, standarde si lacune. Kaisendo ofera aceasta posibilitate ca practicanti din diferite stiluri de arte martiale sa se intalneasca pentru a-si dovedi abilitatile si de ce nu de a se completa in eficacitatea unor tehnici care sa conduca la o eficienta maxima cu un efort minim.

Prin sistemul Kaisendo putem spune ca se spulbera intr-un fel vechiul concept “fiecare frofesor cu metodele sale”. Aici nu mai exista secrete pentru ca o multitudine de stiluri de arte martiale concura la crearea unui intreg, a unui sistem care are ca unic scop eficienta maxima cu timp si efort minim.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.