• cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  descoperi frumusetea artelor martiale

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata cele mai interesante tehnici de Karate

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata cele mai eficiente tehnici de autoaparare

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata Nunchakul, arma folosita de Bruce Lee

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata sa lupti cu arme neconventionale

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  participa la competitii si demonstratii

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  dobandi seriozitate si disciplina

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  deveni curajos si plin de incredere in tine

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  capata o minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Generalitati

Kaisendo - Originile Kaisendo

Originile Kaisendo datează din 1997, dar el era prezent inca din anii '80, cand in Cuba era practicat un sistem similar introdus de Maestrul Ikeda, din familia Yoshimón. În Spania, în anii ‘80 apăruse sisteme de Karate Kyokushin, Ashihara Karate sub conducerea maestrului José Romero Cortina, dezvoltatate în principal în Orasul Valencia.

In aceasta perioada actualul Soke Juan J.Diaz a avut onoarea de a primi instruire in aceasta arta, si a corelat cunoştinţelor sale de judo şi Jiu Jitsu, fiind deja practicant de Karate, Karate-Jutsu inca din anul 1968 si bazandu-se in special pe tehnici pe autoapărare, a reusit sub îndrumarea Mastrului de Aikido Tomas Sanchez, fost student al Maestrului Tamura, sa perfecteze aceste tehnici foarte importante, în cazuri de control fortat in ceea ce urma sa se numeasca Sistemul Kaisendo.

Sistemul practicat în Cuba de familia Yoshimon bazat în principal pe tehnici de Judo si Jiu-Jitsu, a ramas diferit de sistemul Kaisendo, in care deciziile tehnice se bazează in procent de 80% pe tehnici din Karate Jutsu, Ashihara Karate, si se finalizeaza cu tehnici de Ju Jutsu, Aikido dupa caz, transformand totul într-un sistem de poliţie.

Sistemul de aparare Kaisendo (SIAK) nu este o artă marţială în sine, dar este un sistem de formare profesională, cu o bază ştiinţifică şi educaţională, care este alimentat de diferite sisteme de lupta, care formează un sistem de apărare folosind mâinile, picioarele , capul şi genunchii fără a implica resurse tehnice şi instrumente, împotriva diferitelor tipuri de atac si mai degraba în studiul diferitelor capacitati fizice si psihice.

Sistemul Kaisendo este conceput ca un sistem de combatere a agresiunii, un cuprinzător sistem al apărării personale şi de Poliţie. Acest sistem pregăteşte practicantul pentru autoapărare, care mai tarziu va fi capabil sa neutralizeze o actiune agresiva pe termen scurt, fără un volum mare de efort fizic.

Prin sistemul Kaisendo putem spune ca se spulbera intr-un fel vechiul concept “fiecare frofesor cu metodele sale”. Aici nu mai exista secrete pentru ca o multitudine de stiluri de arte martiale concura la crearea unui intreg, a unui sistem care are ca unic scop eficienta maxima cu timp si efort minim.

Sistemul de arte martiale Kaisendo (SIAK), decurge din nevoia de a integra mai multe tehnici eficiente de arte de luptă într-un singur sistem de autoapărare, bazat pe principii fizice şi tehnice şi nu pe principiul trucurilor invatate in cursuri individuale de apărare.

Tehnicile de baza din Kaisendo se bazează pe tehnici din Karate Jutsu, specifice apărarii şi nu sunt asimilate unui sistem sportiv de judo sau karate. Cu toate acestea in Kaisendo exista un regulament de competitii, pentru a oferi posibilitatea diversilor practicanti ai acestui sistem de verificare a eficientei si eficacitatii tehnicilor invatate in Dojo.

Sistemul de artă marţială Kaisendo (SIAK) menţine linia deschisă de integrare a unei forme sportive, oferind practicantilor de karate, judo sau Ju Jutsu, posibilitatea integrarii in acest complex sistem numit Kaisendo care pe langa aprofundarea sa ca o arta martiala ofera o importanta intersectie cu stapanirea de sine.

Kaisendo, este un sistem de artă marţială, care interacţionează într-un mod sistematic cu tehnicile de predare selectate pentru aplicarea lor, din sisteme cum ar fi Karate, cu aplicarea tehnicilor de picior, lovituri de pumn si brat, cot si genunchi, tehnici de Judo cu tehnici de proiecţie şi de detenţie, precum şi Ju-Jutsu, Aikido, prin folosirea in momentul acţiunii a pârghiilor, puncte de presiune şi cheilor pe articulatii.

Si alte sisteme de luptă, precum boxul interactioneaza cu sistemul Kaisendo dupa cum si atacurile de pumn circular din Kick Boxing sau Kenpo Jitsu, contribuie la conceptul său de fluid continuu cu lanţuri de tehnici pentru a da un răspuns concludent la un atac special.

Fondatorul sistemului Kaisendo, Soke Juan J. Diaz are recunoscută şi înregistrată în cartea de aur a “Hall of Fame” prin ISMA (Scoala Internationala de Arte Martiale) acest sistem de Arte Martiale din anul 2003.

Sistemul este legal recunoscut şi legalizat de către Ministerul de Interne spaniol, cu numărul de înregistrare 163251, inregistrat in registrul naţional al asociaţiilor, prin intermediul SIAK (Sistem Integral de autoapărare Kaisendo), de Comitetul International al Sportului pentru toti(CSIT), de către Ministerul Sportului din Cuba, Ministerul Culturii şi Sportului din Venezuela, şi Ministerul Sportului din Rusia, Italia si Franţa.

Printre protagonistii acestui sistem se numara: Maestrul Luis Caballero Cabeiro, 8 Dan Kaisendo - Directorul National de Kaisendo în Cuba: Jean Roncero Michel 8 Dan Kaisendo - Directorul National de Kaisendo pentru Franţa: José Casas 7 Dan Kaisendo - Directorul National de Kaisendo din Venezuela: Moroz Vadim 6 Dan Kaisendo, Director Naţional pentru Rusia.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.