• cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  descoperi frumusetea artelor martiale

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata cele mai interesante tehnici de Karate

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata cele mai eficiente tehnici de autoaparare

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata Nunchakul, arma folosita de Bruce Lee

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  invata sa lupti cu arme neconventionale

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  participa la competitii si demonstratii

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  dobandi seriozitate si disciplina

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  deveni curajos si plin de incredere in tine

 • cupa bronz
  la DRAGON CLUB vei

  capata o minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Disciplina

Kaisendo - Care este disciplina unui Kaisendoka?

Se crede că în general, practicantii de arte martiale sunt foarte disciplinati si multi cred că aceasta este din cauza regulilor stricte din Dojo.

Aceasta este adevărat pentru că unele şcoli sunt mai militaroase decat altele, scopul unei astfel de discipline fiind de a asigura un mediu sănătos şi a forma o conduită de respect adecvata. Prin crearea unui mediu propice de învăţare se pot face paşi mari in progresul îmbunătăţirii personale. Stima de sine este natura si cadrul filosofiei Kaisendo acestea garantand pentru oricine dezvoltarea şi perfectionarea spre un grad ridicat de control personal, care va aduce bucuria unor rezultate deosebite.

Studentul trebuie să-si întărească voinţa de a merge la cursuri de a fi receptiv si devotat profesorului sau, de a fi deschis progresului si a-si crea o atitudine personala remarcabila pentru el si cei din jurul sau atat in Dojo cat si in afara lui. Acesta-si va crea un nou tip de viaţă care poate deveni permanent, prin munca sa si progresul gradual.

Disciplinarea unui Kaisendoka nu are nevoie de un regim dur sau rigid nenatural ci dimpotriva avem nevoie de un suport echilibrat din punct de vedere emoţional, de dorinţa permanenta de cunoastere, experimentare si acumulare de noi cunostinte. De asemenea avem nevoie de echilibru si o structură fizica integra şi armonioasa de înţelegere si moderaţie, care va crea un practicant de autoapărare autentic. Dorinta personala si individuala de cunoastere, de inspiratie din filozofia ezoterica, a călugărilor budişti si a conceptelor ZEN, nu pot face decat sa ne ofere un imens program de studiu pentru a descoperi adevărul şi iluminarea aceasta fara a obliga sau influenta pe cineva sa aleagă o viaţa astecă de călugăr.

Kaisendoka nu este instruit să atace in mod nejustificat pe cineva, dar nici sa aibe o atitudine pasiva in cazul unei situatii conflictuale cand o persoana este agresata si-i este pusa in pericol integritatea personala. Kaisendoka trăieşte aprofundat în studiul modului de a controla şi a folosi corpul sau, cunostintele sale, procesul de gândire şi emoţiile personale pentru un proces de aparare si autoapărare împotriva agresiunii unui adversar. Principala misiune a unui Kaisendoka, devine împreună cu activitatea sa curenta de viaţă, aprofundarea si inrădăcinarea în problema rezolvarii unei situatii de criza intr-o agresiune.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.