Stagiu shotokan cu Shihan Kanazawa - 15.05.2010

inapoi la lista cu galerii foto

In perioada 15-16 Mai 2010 in localitatea Erd din Ungaria, a avut loc un mare eveniment pentru lumea artelor martiale, Stagiul international cu marele intemeietor de scoala, Hirokazu Kanazawa. La acest extraordinar eveniment, din delegatia Romaniei a facut parte si Dl.Costica Ursac, Presedintele C.S.Dragon Bucuresti.
Stagiul cu "legenda vie" a Karate-ului, dupa cum au intitulat organizatorii titlul evenimentului, s-a desfasurat intr-o atmosfera extraordinar de placuta si incarcata de emotie spirituala penru toti participantii la seminar.
In pofida varstei inaintate, marele maestru a dat dovada inca o data, daca mai era nevoie, de o mare disponibilitate si permanent cu zambetul pe fata a stiut sa capteze intreaga asistenta cu metodica sa de predare.
Faptul ca la cei 80 de ani Shihan Kanazawa se mai afla in sala de antrenament pentru a invata si coordona, a dat tuturor celor participanti o motivatie deosebita si un extraordinar imbold de incredere si dorinta de cunoastere.
Blandetea si-n acelasi timp seriozitatea cu care a explicat tehnicile si combinatiile predate, kata-urile si metodele de lupta abordate, au demonstrat si confirma ceea ce se spune ca, Shihan Kanazawa este o mare autoritate in lumea Karate-lui, un mare maestru, un adevarat mentor cu o moralitate si o modestie iesite din comun.
Un seminar de exceptie, o atmosfera de exceptie cu un profesionist de exceptie, acestea sunt apelativele pentru evenimentul cu Shihan Kanazawa.
Speram din toata inima ca sa-l mai putem vedea si de ce nu, cu mult noroc poate la Bucuresti.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.