Stagiu Kaisendo - 28.11.2009

inapoi la lista cu galerii foto

In perioada 28-29 Noiembrie 2009, la Bucuresti s-a desfasurat cel de-al II lea seminar de Kaisendo din Romania, organizat de Asociatia Sanada Dojo Iasi si C.S."Dragon" Bucuresti. Seminarul s-a desfasurat la Sala de Judo din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" si a fost sustinut de Shihan J.J.Diaz - 10 Dan, din Spania, fondatorul sistemului de arte martiale - Kaisendo.
La acest seminar au participat un numar de aprox. 90 de sportivi din cadrul: C.S."Dragon" Bucuresti, A.S.Sanada Dojo- Iasi, C.S.Combat Group - Ploiesti, C.S.Budokai- Bucuresti si C.S.Ronin Budokan Bucursti. Seminarul s-a desfasurat intr-o atmosfera extraordinar de placuta, toti participantii savurand cu deosebit interes tehnicile predate de Shihan J.J.Diaz.
De un mare interes pentru cursanti a fost primul seminar, in cadrul caruia Shihan J.J.Diaz a pus accent pe tehnicile aplicate pe punctele vitale si teoria meridianelor energetice.
Tehnicile de autoaparare si de imobilizare "policial self defence", au fost tema urmatoarelor doua cursuri care ne-au adus un imens bagaj de cunostinte in custodia pregatirii noastre.
Noi tehnici de imobilizare si dezarmare au fost prezentate de Shihan J.J.Diaz care cu o metodica excelenta de predare ne-a incantat cu ce le prezentate. Bonusul acestui seminar a fost ultimul curs in care dupa aprofundarea noilor tehnici invatate, cursantii au avut privilegiul de a invata tehnica de manuire si folosire a tomfei. Aceasta arma folosita in special de politie, a reprezentat tema a numeroase tehnici de manuire, de aparare si atac, tehnici care initial inabordabile fiind, sau dovedit a fi de un mare interes.
Seminarul s-a incheiat intr-o atmosfera destinsa cu inmanarea diplomei de participare fiecarui cursant si cu promisiunea revederii la urmatorul stagiu din 2010.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.