Tabara la Paltinis 2007-07-12

inapoi la lista cu galerii foto

Dupa ce-am luat tot "bronzul" de la mare, am zis ca-i foarte bine ca acesta sa fie "fixat", cu un excelent soare de munte, pe care l-am gasit in linistita statiune Paltinis.
Fiind cea mai inalta statiune din Romania, la peste 1400 m, am gasit aici un timp excelent de vacanta in perioada 12 � 19 Iulie.
Cazati la aceeasi "Vila de Piatra", si de data aceasta, ca de altfel in fiecare an, am fost deosebit tratati de gazdele de aici, cu o cazare buna si o masa excelenta.
De data aceasta prioritare au fost drumetiile, pentru ca intr-un loc atat de frumos si linistit ar fi si pacat sa nu admiram toate frumusetile acelor locuri.
Am ajuns la "Santa", o veche tabara scolara, pe un drum forestier, dupa care am traversat creasta muntelui Oncesti spre statiune pe un traseu deosebit de frumos.
Un traseu deosebit (lung,dar frumos) a fost prin cheile Cibinului spre Gura Raului unde se afla un mare lac de acumulare, traseu care ne-a estenut, dar ne-a rasplatit la intoarcere cu o savuroasa cura de zmeura.
Vremea minunata care am avuto si aici ne-a oferit posibilitatea sa avem destule sedinte de plaja care sa ne dea o frumoasa culoare a pielii.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.