International Hall of Fame, 2016

inapoi la lista cu galerii foto

In perioada 21-23 Octombrie 2016 la Valencia – Spania s-a desfasurat a XVI-a editie a “Hall of Fame” la care am fost invitat in calitate de reprezentant al Kaisendo pentru Romania.

Evenimentul organizat de I.S.M.A. (International School of Martial Arts), s-a desfasurat la Hotelul Sorolla Palace din Valencia, unde  au participat importanti reprezentanti ai Artelor Martiale de pe mapamond. Programul evenimentului a debutat Vineri 21 Octombrie cu o intrunire informala a invitatilor, a continuat Sambata 22 cu antrenamentul specific evenimentului si s-a finalizat tarziu in noapte cu Gala Premiilor “Hall of Fame”.

Punctul culminant al evenimentului “Hall of Fame”, decernarea premiilor si distinctiilor, a condus pe “covorul rosu” pe cei mai reprezentativi invitati din lumea artelor martiale printre care s-a regasit si reprezentantul Romaniei pentru Kaisendo.

Acest lucru a reprezentat un moment emotionant pentru noi si o noua dovada a aprecierii noastre pentru sustinerea si dezvoltarea Kaisendo in Romania.

Multumim organizatorilor si I.S.M.A. pentru invitatia facuta si pentru nominalizarea facuta, ceea ce reprezinta un titlu onorabil pentru activitatea Kaisendo in Romania.

 

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.