Stagiu de vara 2016, Cap Aurora

inapoi la lista cu galerii foto

In perioada 12 – 18 Iulie 2016 in statiunea Cap Aurora s-a desfasurat Stagiul anual de vara, organizat sub egida F.R.de Kaisendo, la care au participat sportivi de la cluburile: C.S. Ghepardo – Ilfov, C.S.Combata Group – Ploiesti, C.S.Budokan – Vaslui, C.S. Taiyo Seishin – Cluj si C.S.“Dragon” Bucuresti. Programul Stagiului a fost structurat pe zile, in fiecare zi de antrenament abordandu-se un alt program respectiv:

  • tehnici de autoaparare in sistem Kaisendo, in prima zi;
  • Nunchaku in ziua a II-a;
  • baston scurt (Cali) si baston lung (BO), in ziua a III-a;
  • Kysaibo in ziua a IV-a si
  • antrenamentul final pe ateliere, finalizat cu traditionalul antrenament in apa, care a fost partea cea mai amuzanta a stagiului de anul acesta.

Toti sportivii au dat dovada de un interes deosebit pentru stagiu si aceasta pentru ca, antrenamentele au fost variate si placute in acelasi timp, pentru intreg lotul de sportivi. Din punct de vedere tehnic, consideram ca am organizat un stagiu reusit, sportivii au avut de invatat multe lucruri noi si cu siguranta vor veni si anul viitor. Dorim in continuare o vacanta minunata tuturor sportivilor si asteptam sa ne revedem o data cu inceperea noului an scolar.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.