Cupa Dragon, editia a XII-a

inapoi la lista cu galerii foto

Sambata 12 Martie 2016 la sala de sport Antilopa din Bucuresti, a avut loc primul nostru eveniment sportiv din acest an “Cupa Dragon” care se afla la cea de-a XII-a editie.
La competitia noastra au participat peste 180 de sportivi de la 9 cluburi din Bucuresti si din tara.

Cluburile participante au fost: C.S.”Dragon” Bucuresti, C.S.M. Fagaras, CSM Karate –do Fagaras, C.S. Komokuten Hunedoara, C.S. Ghepardo Ilfov, C.S Aiki Brasov, C.S.Vulcan Hunedoara, A.S.Sun Tao Braila si C.S. Ronin Iasi.

Din punctul nostru de vedere ca organizatori am facut tot posibilul, pentru a fi niste gazde bune, sa asiguram cluburilor participante toata logistica pentru o competitie frumoasa.

Ca la orice competitie nu putem multumi pe toata lumea si unele practici frecvente ale unor colegi, au lasat imagini neconforme cu statutul unui instructor. Cu toate acestea per ansamblu am reusit sa cream un climat favorabil pentru majoritatea participantilor care au plecat acasa cu rezultate foarte bune.

Multumim si pe aceasta cale participantilor la competitie si speram ca la editia urmatoare lucrurile sa fie cu mult mai bine asezate si rezultatele sportivilor sa fie cu mult mai bune.

 

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.