Stagiu cu Shihan Manabu Murakami, 2015

inapoi la lista cu galerii foto

In perioada 04–11 Noiembrie 2015 l-am avut la Bucuresti pe Shihan Manabu Murakami, 7 Dan SKIF, care a sustinut Stagiul anual SKIF in zilele de 6-7 si 8 Noiembrie 2015.

Cu un staf de exceptie ce a depus eforturi deosebite pentru organizarea evenimentului, C.S.”Dragon” Bucuresti a dus la bun sfarsit evenimentul ce i-a fost incredintat si care din punct de vedere organizatoric s-a desfasurat la superlativ.

Fara a ne evidentia in mod special, noi organizatorii am depus toate eforturile ca oaspetele nostru sa se simta foarte bine si sa ramana cu amintiri placute de la seminarul din Bucuresti.

Inca de la primirea la aeroport, oaspetele nostru a primit programul detaliat pentru toata perioada de sedere in Bucuresti.

Astfel am avut deosebita placere sa-l conducem pe Shihan Murakami la unele dintre cele mai importante obiective din Bucuresti precum Palatul Cotroceni, Piata Revolutiei, Monumentul Eroului Necunoscut din Parcul Carol sau Palatul Parlamentului, care a fost o adevarata revelatie pentru Shihan Murakami.

Masa romaneasca a fost placerea oaspetelui nostru care a fost servita la restaurante specifice precum Hanul Jienilor, Escalibur, La mama sau Hanul Berarilor.

Surpriza oferita de organizatori a fost vizita si primirea oficiala a stafului de organizare

a evenimentului, impreuna cu Shihan Murakami la Primaria Orasului Sinaia, cu participarea la o scurta demonstratie de Karate la Clubul Sportiv Carpati din Sinaia si vizitarea Castelului Pelisor.

Multumim pe aceasta cale initiatorului acestui proiect d-lui Florinel Moraru si Primariei orasului Sinaia.

Organizatorii au oferit intregii delegatii care l-au insotit pe Shihan Murakami, prin amabilitatea d-lui Sorin Petcu, managerul pensiunii New Aosta Garden din Sinaia, o noapte de cazare si o seara de neuitat la aceasta pensiune. Cu tarie putem aprecia ca organizatorul a reusit sa incheie evenimentul cu aprecieri pozitive din partea lui Shihan Murakami, care cu siguranta va pastra in amintire momentele frumoase petrecute cu ocazia seminarului 2015 organizat la Bucuresti de C.S.”Dragon’ Bucuresti.

Doresc sa multumesc pe aceasta cale intregului staf de organizare al evenimentului, sportivilor participanti de la C.S.”Dragon” Bucuresti si C.S.Ghepardo, precum si celorlalte cluburi participante care ne-au sprijinit prin participarea cu sportivi, precum si reprezentantilor acestor cluburi.

In speranta ca, in calitate de organizator v-am putut oferi o buna organizare a evenimentului,

Va multumim pentru sprijin!

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.