Stagiu de vara 2015, Cap Aurora

inapoi la lista cu galerii foto

Si anul acesta ca in fiecare an, am incercat sa ne organizam intr-un cantonament de vara, care si anul acesta s-a desfasurat in statiunea Cap Aurora de la Marea Neagra.

Numarul sportivilor participanti nu a fost mare, insa reprezentarea a fost de la mai multe cluburi precum: C.S.Combat Group - Ploiesti, C.S.Ghepardo- Ilfov, C.S. Taiyo Seishin din Cluj si C.S.”Dragon” Bucuresti. Programul cantonamentului a fost unul relaxant cu un antrenament pe zi, plaja, plimbari pe faleza si amuzament in parcurile de distractii. Cu totii ne-am simtit excelent, timpul fiind de partea noastra, avand niste zile superbe de plaja si balaceala in apa, chiar daca apa a fost ceva mai rece in primele zile.

Programul antrenamentelor a constat in principal in manuirea si aprofundarea tehnicilor de baza de Nunchaku precum si invatarea si aprofundarea primelor 2 kata de Nunchaku.

Din programul antrenamentelor a fost pentru prima data prezentata tehnica de manuire si folosire a unei noi arme din Kaisendo - Kisaibo, o arma usoara, discreta insa foarte eficienta ce poate fi folosita in tehnicile de autoaparare personala.

Ultimul antrenament a fost unul surpriza pentru sportivii care au venit pentru prima data in aceste cantonamente de vara, antrenamentul in apa, unde pe langa executia unor tehnici de baza, tehnici de autoaparare si proiectare in apa, obiectivul a fost distractia.

Si intradevar cu totii ne-am distrat de minune.

Ne revedem la anul, speram in numar cu mult mai mare.

 

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.