Seminar Kaisendo, Soke J. Diaz - 29.05.2015

inapoi la lista cu galerii foto

In perioada 30-31 Mai 2015 am avut onoarea sa-l avem din nou intre noi pe Soke Juan Diaz – 10 Dan Kaisendo, fondatorul sistemului Kaisendo, care dupa 2 ani s-a aflat din nou in Romania pentru un interesant seminar. Seminarul a fost organizat de C.S.”Dragon” Bucuresti sub egida Federatiei Romane de Kaisendo si s-a desfasurat la Sala Antilopa din Bucuresti.
Chiar daca numarul participantilor nu a fost impresionant, acesta fiind in jur de 80 de sportivi si instructori de la cluburile afiliate la F.R.de Kaisendo, seminarul a fost o reusita prin temele prezentate de Soke Diaz.
Faptul ca anul acesta seminarul a fost desfasurat pe doua grupe, copii pe de o parte la primul antrenament iar instructorii si seniorii pe de alta parte la al II- lea antrenament, a fost un castig atat pentru copii cat si pentru instructori si seniori care in parte au beneficiat de programe speciale si diferite de antrenament.
Anul acesta Soke Diaz a venit cu surprize pentru noi si pe langa programele de baza specifice sistemului Kaisendo, ne-a pezentat o noua arma specifica Kaisendo, numita Kisaibo, o arma deosebit de interesanta si foarte utila in tehnicile de autoaparere in sistem Kaisendo.
Aceasta arma, practic neimportanta la prima vedere prin dimensiunile ei, creaza de fapt o importanta posibilitate de autoaparare si de ce nu de anihilare a unui prezumtiv atacator.
Tehnicile de Kyusho au fost o alta tema a seminarului, insa numai pentru instructori si seniori, care au fost placut surprinsi de multiplele posibilitati de stopare a unui atac neprevazut prin folosirea acestor tehnici.
Evident ca aceste tehnici sunt nenumarate si pentru cunoasterea lor sunt necesare multe ore de pregatire si nu este suficient un seminar pentru a fi cunoscute.
Speram ca la stagiile viitoare aceasta tema sa fie una permanent prezenta cu precizarea ca acestea se adreseaza numai instructorilor si seniorilor cu o deplina maturitate in abordare.
Multumimsi pe aceasta cale lui Soke Diaz pentru interesantul seminar de anul acesta, multumim tuturor participantilor precum si organizatorului si stafului de organizare pentru buna desfasurare a evenimentului.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.