Cupa Dragon, editia a XI-a

inapoi la lista cu galerii foto

In data de 14 Martie 2015 la sala Antilopa din Bucuresti a avut loc a XI-a editie a „Cupei Dragon” la care au participat 138 sportivi de la 7 cluburi.  Cluburile participante au fost: C.S.M. Fagaras, C.S..Dragon Bucuresti; C.S..Sawaki Constanta; C.S.Karate-do Fagaras; C.S.Viromet Victoria si C.S.Ghepardo Ilfov. Competitia s-a desfasurat in conditii foarte bune, sportivii comportandu-se foarte bine, fara a avea loc incidente majore.

Si arbitrajul a fost relativ bun, fiind loc insa de mai bine si de cat mai multa impartialitate si corectitudine din partea unor arbitri zonali.
Pe podium au urcat sportivi de la toate cluburile si speram ca, medaliile si cupele  au fost pe masura participarii dar in special pe masura prestatiei. Dovada este punctajul final pe cluburi si clasamentul obtinut de acestea.

Pe locul I s-a clasat C.S.M. Fagaras, pe locul al II-lea C.S.Dragon Bucuresti si pe locul al III-lea C.S.Sawaki.

Multumim si pe acasta cale Comitetului de organizare, antrenorilor si reprezentantilor cluburilor participante, arbitrilor si nu in ultimul rand sportivilor pentru participarea la importantul nostru eveniment.

Speram ca la editia urmatoare in 2016, participarea sa fie cu mult mai numeroasa si neajunsurile de la aceasta editie sa fie pe deplin eliminate.

Multumim tuturor !

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.