C.N. SKI - 09.07.2012

inapoi la lista cu galerii foto

Campionatul National S.K.I. s-a desfasurat anul acesta la Sala Antilopa din Bucuresti, in data de 09 Iunie 2012. Competitia a fost organizata de C.S. Dragon Bucuresti la care au participat un numar de aprox. 160 de sportivi. Cluburile participante la competitie au fost: C.S.M. Fagaras; C.S. Dragon - Bucuresti, C.S.Viromet - Victoria; C.S.Bukyo - Braila; C.S.Ippon -Braila; C.S. Vulcan - Hunedoara.
Competitia s-a desfasurat pe 3 suprafete de lupta, ceea ce a dus la o buna gestionare a timpului si un curs foarte bun al competitie.
Ca la orice competitie au mai fost si mici neajunsuri insa cu toate acestea putem spune ca, competitia s-a desfasurat foarte bine si ca de fiecare data organizatorul C.S. Dragon Bucuresti, a reusit sa indeplineasca toate criteriile unei competitii majore. Competitia s-a desfasurat fara accidente, echipa de medici a B.G.S. nefiind supusa la interventii deosebite.
Important este ca de la cel mai mic sportiv si pana la seniori, cu totii au dat dovada de fairplay si respect pentru partenerii de suprafata.
Imbucurator este faptul ca fiecare club a avut sportivi calificati si fiecare dintre cluburi si-a urcat pe podium campionii. Festivitatea de premiere a relevat acest lucru cand cu mari emotii cei mai mici si apoi si ceilalti sportivi au urcat pe podiumul de premiere.
Felicitari tuturor competitorilor pentru rezultatele obtinute, cu speranta ca la urmatoarea competiite vor fi si mai bine pregatiti si rezultatele vor fi si mai bune.
Mult succes si la cat mai multe medalii pe viitor!

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.