C.N. Kaisendo, 13.05.2012

inapoi la lista cu galerii foto

Anul acesta Campionatul Federatiei Romane de Kaisendo s-a desfasurat la Sala Antilopa din Bucuresti, in data de 13 Mai 2012, dupa Seminarul sustinut de Soke J.J.Diaz. La competitie au participat aprox. 90 de sportivi care dupa doua zile de stagiu au reusit, in pofida oboselii, sa aibe o prestanta buna si sa dea dovada de multa seriozitate pe suprafata de lupta.
Cluburile participante la competitie au fost: C.S.Combat Group - Ploiesti, C.S.Dacia Martial Arts - Ploiesti, C.S. Dragon - Bucuresti, C.S.Ghepardo - Popesti Leordeni, C.S.Melbax - Iasi si C.S.Sanada Dojo - Iasi.
Competitia s-a desfasurat pe 3 suprafete de lupta, ceea ce a dus la o scurtare considerabila a timpului, chiar daca au fost multe probe de competitie.
Pe suprafata de lupta s-au prezentat sportivi de la 6 cluburi afiliate la Federatia Romana de Kaisendo, multi dintre sportivi participand la cel putin doua sau trei probe de competitie.
Chiar daca au mai fost si mici neajunsuri, competitia s-a desfasurat foarte bine si ca de fiecare data organizatorul C.S."Dragon" Bucuresti, a reusit sa indeplineasca toate criteriile unei competitii si sa asigure toata logistica de care a fost nevoie. Competitia s-a desfasurat fara accidente majore, iar cele minore fiind mai degraba o consecinta a oboselii sau neatentiei.
Important este ca de la cel mai mic sportiv si pana la seniori, cu totii au dat dovada de fairplay si respect pentru partenerii de suprafata.
Faptul ca anul acesta supervizorul competitiei a fost insusi Soke Diaz, ne-a mobilizat in mod deosebit iar rezultatele sportivilor au fost meritorii.
Festivitatea de premiere s-a desfasurat sub directa colaborare a lui Soke Diaz, sportivii avand o mare onoare de a primi diplomele si medaliile direct de la domnia sa.
Felicitari tuturor competitorilor pentru rezultatele obtinute, cu urarea ca la Cupa Federatiei din toamna pe podium sa urce cat mai multi sportivi.
Mult succes si la cat mai multe medalii pe viitor.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.