Cupa Dragon, editia a VIII-a

inapoi la lista cu galerii foto

Pe data de 10 Martie 2012 la Sala de sport Antilopa, a avut loc primul eveniment competitional din sezonul de primavara 2012, "Cupa Dragon". Aflata deja la a-VIII-a editie, Cupa Dragon s-a desfasurat intr-o atmosfera destinsa unde s-au intalnit sportivi de la 7 cluburi din Bucuresti si din tara.
Aproximativ 130 de sportivi de la cluburile: C.S.Combat Group - Ploiesti, C.S.Dacia Martial Arts - Ploiesti, C.S. Dragon - Bucuresti, C.S.Ghepardo - Popesti Leordeni, C.S.M. Fagaras, C.S.Budokai si C.S. Ippon Braila, s-au intrecut in cele 8 probe de competitie.
Faptul ca au existat 8 probe de competitie, a fost o provocare atat pentru organizatori cat si pentru sportivi care au avut posibilitatea sa se intreaca in cat mai multe forme de competitie si sa obtina un numar remarcabil de medalii. Locul I pentru fiecare proba individuala a fost premiat cu o frumoasa cupa, lucru care a creat o acerba concurenta intre sportivi.Competitia s-a desfasurat fara incidente deosebite, arbitrii de la cele 3 suprafete de concurs dand dovada de responsabilitate si profesionalism, fiind foarte atenti la evolutiile sportivilor care la randul lor au dat dovada de fair-play si respect pentru colegii de suprafata. De la cei mai mici sportivi de 6-7 ani si pana la seniori, cu totii au avut o evolutie buna in competitie, dovada fiind numarul ridicat de sportivi aflati pe podiumul de premiere. Ca de fiecare data la acest eveniment anual, organizatorii au realizat si un clasament cu punctajul obtinut de cluburile participante, functie de numarul de locuri obtinute pe podium.
In pofida faptului ca organizatorii si-au dorit ca anul acesta locul I sa fie obtinut de un club invitat la eveniment, acest lucru nu s-a intamplat si clubul clasat pe locul I a fost tot clubul organizator, C.S. Dragon Bucuresti. Pe locul II s-a clasat Clubul Sportiv Municipal Fagaras, iar pe locul III Clubul Sportiv Dacia Martial Arts din Ploiesti.
Felicitari tuturor sportivilor pentru rezultatele obtinute si speram ca la urmatoarea editie de anul viitor, locul I al trofeului "Cupa Dragon" sa mearga la unul din cluburile invitate la competitia noastra.
Multe realizari in anul competitional 2012!

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.