Cupa Romaniei SKIF - 12.11.2011

inapoi la lista cu galerii foto

Pe 12 Noiembrie 2011, la Fagaras a avut loc Cupa Romaniei S.K.I. Clubul nostru a participat cu un numar de 17 sportivi, care au participat la toate cele 3 probe de competitie, kata individual, kata echipe si kumite individual.
La competitie au participat peste 140 sportivi de la urmatoarele cluburi: C.S.M. Fagaras; C.S.S.Fagaras; C.S.Bukio Braila: C.S. Ippon Braila: C.S.Viromet- Victoria si C.S.Dragon Bucuresti.
Competitia a fost organizata la 2 suprafete de concurs, sportivii avand o evolutie buna care a fost rasplatita cu diplome si medalii.
Si sportivii clubului nostru au avut o evolutie buna, acestia reusind sa obtina si cate 3 medalii de la tot atatea probe de concurs la care au participat.
Putem aprecia ca evolutia sportivilor nostri la aceasta competitie a fost cu mult mai buna decat la alte competitii S.K.I.
Printre acestia s-au remarcat urmatorii: Linta Daniel cu 2 locuri I si 1 loc II; Enea Costa Victor cu 2 locuri I si un loc II; Stefan Marian cu 2 locuri I si 1 loc II; Ion Denisa cu 2 locuri I si 1 loc II; Lungu Andreea cu 2 locuri I si un loc III; Craciunescu Eozefin cu 2 locuri I si 1 loc III; Pal Cosmin cu 2 locuri I. Nici ceilalti sportivi nu au plecat cu mana goala, fiecare dintre ei obtinand cel puti 2 medalii cu locul II sau III.
La statistica facuta de organizatori, pe numar de medalii, clubul nostru s-a clasat pe locul II dupa C.S.M. Fagaras.
Multumim pe aceasta cale organizatorilor pentru buna desfasurare a competitiei si speram ca si pe viitor sportivii nostri sa obtina rezultate meritorii.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.