Cupa F.R. de Kaisendo - 26.11.2011

inapoi la lista cu galerii foto

Pe data de 26 Noiembrie 2011 la Sala de sport a Liceului Teoretic din orasul Popesti Leordeni, a avut loc Cupa Federatiei Romane de Kaisendo. Intr-o atmosfera destinsa s-au intalnit sportivi de la 7 cluburi din Bucuresti si din tara.
Aproximativ 120 de sportivi de la cluburile: C.S.Combat Group –Ploiesti, C.S.Dacia Martial Arts – Ploiesti, C.S. Dragon- Bucuresti, C.S.Ghepardo – Popesti Leordeni, C.S.M. Fagaras, C.S.Melbax – Iasi si C.S.Sanada Dojo – Iasi, s-au intrecut in cele 8 probe de competitie. Cele mai spectaculoase probe, Kata si Kumite de Nunchaku ca si proba de Duo Kata Kaisendo au fost probele preferate ale sportivilor.
Competitia s-a desfasurat fara incidente deosebite, arbitri de la cele 3 suprafete de concurs dand dovada de responsabilitate si profesionism, fiind foarte atenti la evolutiile sportivilor care la randul lor au dat dovada de fairplay si respect pentru colegii de suprafata. De la cel mai mic sportiv de 6 ani si pana la seniori, cu totii au avut o evolutie buna in competitie, dovada fiind numarul de medalii obtinut de un numar insemnat de sportivi.
Pe podium au urcat sportivi de la toate cluburile participante si foarte multi dintre ei au obtinut cel putin 2 medalii avand in vedere faptul ca multi dintre sportivi au participat la mai multe probe de competitie.
Felicitari tuturor sportivilor pentru rezultatele obtinute. Speram la o participare si mai numeroasa la urmatoarele competitii din sezonul urmator al anului viitor.

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.