C.N. Kaisendo, 09.04.2011

inapoi la lista cu galerii foto

Pe data de 9 Aprilie in sala de sport a Colegiului National Iulia Hasdeu, s-a desfasurat Campionatul Federatiei Romane de Kaisendo la care au participat un numar de aprox.110 sportivi. Competitia s-a desfasurat pe 3 suprafete de concurs, ceea ce a facut ca toate cele 8 probe de concurs sa fie bine impartite si competitia sa se desfasoare in conditii foarte bune.
Probele cele mai dinamice au fost probele de lupta cu Nunchaku si cele de Kaisendo, Kata Duo si Kumite Kaisendo. Buna pregatire si coordonare a arbitrilor au generat meciuri foarte interesante, care foarte bine monitorizate au condus la decizii corecte iar meciurile derulandu-se fara incidente deosebite. Sportivii au dat dovada de respect si fair-play, fara a da prea mult de lucru echipei de medici prezenta la competitie.
Toti sportivii, de la cei mai mici sportivi si pana la seniori s-au descurcat de minune si foarte multi dintre ei s-au urcat pe podium.
Ca la orice competitie castigatori au fost cei mai buni sportive si acestia au fost in numar mare si de la fiecare club participant.
Satisfactia a fost mare pentru sportivii clasati pe podium si in acelasi timp motivatie pentru cei care n-au beneficiat de medalii. Speram ca si acestia din urma sa se mobilizeze cu mult mai mult pe viitor si locul pe podium sa le fie si lor acordat. Le dorim success si la cat mai multi sportivi la competitii si pe podium. 

Psiholog Bun mobila la comanda

Folosim cookie-uri! Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Afla mai multe detalii aici.

Accept cookies din acest site.